علائم عفونت بعد از کاشت ابرو

۹ بازديد

یکی از مهمترین مسائل در زمینه عفونت و عوارض کاشت ابرو، تشخیص نشانه ‌های عفونت و تفاوت آن با نشانه‌های دیگر است.

علائم عفونت ابرو بعد از کاشت

نشانه ‌های عفونت پوستی شامل تب، درد (در هر صورت، چه با فشار دادن ناحیه و چه بدون فشار دادن)، قرمزی، ترشح، تورم و گرمای ناحیه می ‌باشد.

یکی از مشکلات اساسی در تشخیص عفونت بعد از کاشت ابرو این است که پوست پس از جراحت همچنان تا حدودی قرمز و متورم است. به همین دلیل بسیاری از افراد نمی‌ توانند تفاوت میان التهاب معمولی پوست پس از جراحی کاشت ابرو و علائم عفونتی را تشخیص دهند.

 به همین دلیل بسیاری از مراجعین علائمی چون قرمزی، تورم و گرمای پوست پس از کاشت ابرو را به عنوان علائم عفونت بعد از کاشت ابرو تشخیص نمی ‌دهند.

در اینجا نکته مهمی وجود دارد که در تشخیص تفاوت بین التهاب عادی و علائم عفونت، باید به نشانه ‌هایی مانند تب، درد (با فشار و بدون فشار)، گرمای ناحیه و ترشحات غیر شفاف (مثل رنگ سفید، شیری یا سبز) توجه داشت. زیرا بقیه علائم ممکن است در هر دو حالت وجود داشته باشند.

نکته دیگر این است که علائم عفونت بعد از کاشت ابرو معمولا بین ۳ روز تا دو هفته پس از عمل ظاهر می ‌شوند. بنابراین، اگر علائم قرمزی و تورم از روز عمل وجود داشته باشند و جدید نباشند، احتمالا علائم عفونتی نیستند.

از اینرو، اگر علائمی همچون تب، افزایش تورم و قرمزی، گرمای ناحیه و ترشحات غیرشفاف در بازه زمانی یک هفته تا دو هفته پس از کاشت ابرو مشاهده شود، بهتر است به پزشک متخصص کاشت ابرو مراجعه کنید تا احتمال عفونت بررسی شود.

دلایل عفونت ابرو بعد کاشت چیست؟

علت بروز عفونت در اعضا و ساختارهای مختلف بدن متنوع است. معمولا، میکرو ارگانیسم‌ های شایعی که عفونت ‌های پوستی را ایجاد می‌ کنند، به باکتری ‌های استافیلوکوک یا استرپتوکوک تعلق دارند. که جزو فلور نرمال پوست هستند. به همین دلیل، بسیاری از پزشکان به‌صورت پیشگیرانه از چند روز قبل از عمل تا چند روز بعد از عمل، داروهای آنتی ‌بیوتیک علیه این دسته از میکرو ارگانیسم‌ ها تجویز می‌ کنند.

با این حال، به دلیل اینکه در فرآیند اصلاح و ترمیم ابروها، پوست نسبت به عوامل خارجی حساس و نازک می ‌شود. این می ‌تواند منافذی را ایجاد کند که آمادگی دریافت هر نوع آلودگی را داشته باشد. همچنین در این شرایط که پوست ابروها به شکل زخم باشد، سیستم ایمنی کاهش می ‌یابد. بنابراین، در این وضعیت، اهمیت ویژه ‌ای به مراقبت‌ های پیشگیرانه برای جلوگیری از عفونت و تشدید زخم اختصاص داده می ‌شود.

منبع: zibaieclub.ir

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.